Wonen

3 trends bij eettafels

Wanneer je een woning hebt, is het fijn om deze in te richten naar jouw smaak. Het is namelijk de bedoeling dat jij je thuis voelt wanneer je binnen stapt. Iedereen heeft een andere smaak, dat maakt het vaak moeilijk om de perfecte producten te vinden. Als je opzoek bent naar leuke tafels, dan zijn er 3 trends die veel mensen heel leuk vinden. De tafels zijn nu ook echt in de mode. Zo heb je leuke salontafels die je online kunt bestellen. Hierdoor kun je alles matchen met de eettafel. Wanneer je dit doet, geef je een leuke look aan in jouw huis.

Bijzondere poten

Je hebt tafels die een perfect blad hebben. Vaak valt het dan ook bij mensen tegen dat de poten er standaard uitzien . Nu hoeft dat niet meer. Je hebt tafels die bijzonder poten hebben. De poten zijn dan ook niet meer hetzelfde als de trend van 10 jaar terug. Je zult verschillende poten kunnen krijgen. Zo kun je misschien rechte of juist een kruis poot kopen. Er zijn verschillende maten en soorten, maar wat past nou echt perfect bij jou? Wanneer je van stoer houdt, zijn stalen poten een goede optie. De poten hebben een stoere uitstraling waardoor je ook een stoere look krijgt voor je eethoek.

Ronde eettafels

Veel mensen kennen of hebben het al, een ronde eettafel. Ronde eettafels zijn de laatste tijd weer helemaal in de mode. De tafels zien er niet meer uit als 20 jaar terug. Ze zijn nu een stuk moderner. Ook kun je de ronde tafels halen als salontafel. Je kunt veel verschillende soorten ronde tafels kopen, maar waar moet je nou echt op letten? Ronde tafels zijn vrij duur. De tafels kunnen gemakkelijk zelf gemaakt worden. Als je ervoor kiest dat iemand de tafel gaat maken, is het wel van belang dat diegene het niet doet met steigerhout. Steigerhout kan ervoor zorgen dat je splinters krijgt van de tafel. Dit wil je natuurlijk niet hebben. Daarnaast heeft steigerhout geen luxe uitstraling. Hierdoor zal het een vrij goedkope tafel ogen.

De zitbank

Als je graag voor de televisie hangt, is een perfecte hoekbank niet te missen. Je kunt dan lekker in het hoekje kruipen en voor de televisie ploffen. Wanneer je een goede hoekbank hebt, is het ook van belang dat je een bijpassende salontafel hebt. Een hoekbank is over het algemeen best groot, dit neemt dan ook veel ruimte in. Wanneer je dan graag een grote salontafel wilt nemen, kan dit verkeerd uitpakken.

Om dit te voorkomen, kan je er voor kiezen om een ronde salontafel te nemen. Als je al een ronde eettafel hebt, past dit er ook perfect bij. De ronde salontafels kun je in verschillende maten krijgen. Zo kan je een salontafel halen die je in elkaar kunt schuiven. Dat is ideaal wanneer je meer ruimte wilt creëren. Ook heb je de gekste salontafels waar je bijvoorbeeld onderin een kattenmand hebt. De kat kan dan lekker in de mand liggen terwijl jij lekker een serie kijkt op de televisie.

 

Dit vind je misschien ook leuk...