Telecom

De grootheid van Apple

Tegenwoordig is Apple één van de grootste spelers op het gebied van elektronische gadgets. Samen met Samsung overheersen ze de smartphone industrie.  Zo zijn bijvoorbeeld de Macbook, IPod, IPad en IPod niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar dit was vroeger wel anders, want in 1997 heeft het bedrijf aan de rand van de afgrond gestaan. Het elektronicabedrijf heeft een tweede kans gekregen van Microsoft die met 150 miljoen dollar nieuw leven in het bedrijf heeft geblazen. Sindsdien is het bedrijf uitgestegen tot één van de grootste elektronicabedrijven van de wereld! Dit komt niet alleen door producten maar ook op de manier waarop de producten aan het publiek werden getoond. Niet voor niets wordt Steve Jobs ‘de briljante marketeer’ genoemd. Hij wist de producten op een manier te brengen waardoor de mensen het ‘moesten’ hebben.

Kwaliteit Apple producten

Doordat de producten van Apple altijd uniek en vernieuwend zijn worden ze vaak nagedaan door haar concurrenten. De producten van Apple worden gezien als statussymbool. Ze hebben een stijlvolle uitstraling en staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid waardoor werkelijk iedereen met het apparaat overweg kan. Doordat Apple vaak nieuwe modellen van hun producten uitbrengt blijven ze hip en vernieuwend. Dit levert veel omzet op omdat er veel ‘Applefanaten’ zijn die de nieuwste modellen willen hebben.

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan Apple producten. Zo zijn de schermen van de IPhone-lijn erg gevoelig waardoor je niet hard hoeft te drukken op het scherm, dit komt doordat het scherm van glas is. Het nadeel van deze schermen is natuurlijk ook dat ze zeer dun zijn waardoor ze het gemakkelijk begeven. Een bijkomend nadeel aan de IPhone is dat de modellen niet erg voordelig zijn (zeker niet de nieuwste modellen). Maar hoe kun je nou goedkoop een iPhone 11 reparatie uitvoeren?

IPhone schermen snel en gemakkelijk vervangen

Veel mensen met een kapot IPhone scherm maken de keuze om naar een maker te gaan die er een nieuwe scherm in plaatst. Maar hiervoor betaald u de hoofdprijs, het is daarom verstandiger om het IPhone scherm zelf te vervangen. Niet alleen doe-het-zelvers of elektronicafanaten zijn in staat om dit te doen, want zelfs al u twee linkerhanden heeft kunt u het scherm moeiteloos vervangen. Hier komt natuurlijk wel een stukje concentratie bij te pas maar het bespaard u een flinke hoop geld. Op verschillende sites kunt u een IPhone scherm kopen die u daarna snel en gemakkelijk kunt plaatsen.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...