Telecom

Reparatie mogelijkheden voor een iPhone XS

Werkt je iPhone al een tijdje niet meer optimaal of heb je hem per ongeluk laten vallen? Dan wil je natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. Gelukkig heb je tegenwoordig allemaal slimme en handige mensen die dit snel voor je kunnen regelen. Vroeger was het namelijk wel eens zo dat jij je telefoon dan weken lang kwijt was. De meest voorkomende iPhone XS reparaties zijn toch wel voor het scherm, de camera en de batterij. Wij hebben voor je uitgelicht wat de mogelijkheden zijn.

Scherm reparatie 

Heb jij je telefoon laten vallen en zit er nu een barst in het scherm? Je bent zeker niet de eerste die dit wil laten repareren. Gelukkig kan dit eenvoudig worden verholpen. Wat het kost om het te laten vervangen hangt af van je keus. Zo kan je kiezen om het originele scherm van Apple er in te laten zetten of een replica. Dit kan snel al paar tientjes schelen in prijs. 

De batterij

Bij elke telefoon gaat de batterij in de loop van de periode achteruit. Dit is slijtage die niet voorkomen kan worden. Ziet je iPhone er nog goed uit en werkt hij nog naar wens? Maar gaat de batterij snel leeg? Dan kan je er voor kiezen om deze te laten vervangen. Door deze te vervangen kan je weer genieten van een volledige capaciteit. Onthoudt wel dat ook deze batterij in de loop van de tijd zijn vermogen verliest. 

Camera reparatie

Tegenwoordig maak je veel foto’s met de camera op je telefoon. Of dit nu is voor Instagram, Snapchat of TikTok. Hoe vervelend is het dan als je camera niet meer werkt of er zit een barst in? Ook je kapotte iPhone XS camera kan je laten repareren. Wist je dat een reparatie zelfs in 30 minuten geregeld kan worden? Super snel! 

Dit vind je misschien ook leuk...