Zakelijk

Onenine: Technisch uitzendbureau

Droom jij al jaren lang om werkzaam te zijn als een technische medewerker, of is je interesse onlangs pas ontstaan? Onenine opereert als een Technisch uitzendbureau voor professionals die willen werken! Onenine focust zich op slechts één branche, de technische branche. Ben jij dus op zoek naar dé technische vacature die jou naar de volgende stap in je carrière brengt? Lees hier dan vooral verder!

Technisch uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek

Vaak worden de mogelijkheden in de technische branche onderschat, er is namelijk een enorm breed scala aan verschillende takken binnenin de branche. Onenine heeft daarom als reden gekozen om zich te specialiseren als een technisch uitzendbureau, zodat wij jou te allen tijde kunnen voorzien van de best passende vacatures. Maar wat zijn de mogelijkheden dan? Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor in de bouw en werktuigbouwkunde, de installatietechniek, elektrotechniek of high end technische vacatures. Hierin kunnen de vacatures ook weer vertakkingen hebben wat de lijst oneindig groot maakt.

Onenine heeft het proces om een passende vacature echter vereenvoudigd, speciaal voor jou! Door de geavanceerde zoekfunctie en de mogelijkheid om je wensen te selecteren, kan jij met slechts enkele klikken een passende vacature vinden! Heb jij een vacature gevonden die bij je past? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op! Samen gaan wij er dan voor zorgen dat je cv en  motivatiebrief er uitstekend uit zien zodat jij op gesprek mag bij de gewenste werkgever.

Ook werkgevers kunnen bij Onenine terecht!

Ben jij een ondernemer en ben jij op zoek naar gepassioneerde medewerkers, die een voorliefde hebben voor de technische branche? Onenine, als technisch uitzendbureau, helpt jou bij het vinden van dé perfecte match bij iedere vacature! Door de jaren aan ervaring, weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om goed personeel te werven. Mix dit met een schaarste op de arbeidsmarkt aan technische professionals en dan kan het vinden van een goede werknemer ineens een enorme opgave zijn. Bespaar enorm veel kostbare tijd door dit uit te besteden aan Onenine. Zo hou jij meer tijd over per dag en heeft iedere sollicitant, voordat die met jou aan tafel zit, al een screening gehad.

Al met al helpt Onenine zowel de werknemers en werkgevers met het vinden van de perfecte match!

Dit vind je misschien ook leuk...